msg life ag - Logo
Jezik:  
SI | EN
  |  Login
Izkaznica podjetja

1. Izjava o omejitvi odgovornosti/pravna obvestila
msg life odateam d.o.o.
Titova cesta 8
2000 Maribor
Telefon: +386 2 2356 200
E-pošta: info.odateam@msg-life.com

Sedež podjetja: Maribor
Vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču Maribor v. št. 1/10989/00
Davčna številka: SI80773575

Vodstvo podjetja: Andrej Kline, Klaus Huber.

1.1 Copyright
© 2016-2018 msg life odateam d.o.o.
Vse pravice pridržane. Vse vsebine spletnih strani podjetja msg life odateam, vključno s slikami in postavitvijo, so zaščitene z avtorskimi pravicami. Podvajanje informacij, podatkov, slik itd., še posebej komercialne uporabe besedil, delov besedila ali slik, zahteva predhodno, pisno soglasje podjetja msg life odateam. Vsebine spletnih strani vključno z okvirjanjem (ang. »framing«), globinskim povezovanjem (ang. »deep linking«) in podobnimi dejanji, se ne smejo spreminjati ali razširjati.

1.2 Odgovornost/jamstvo
msg life odateam skrbno preverja razpoložljive informacije na internetu in jih stalno posodablja. Kljub temu ni mogoče zagotoviti točnost celotne vsebine. Zato msg life odateam ne prevzema nikakršne odgovornosti in ne jamči za popolnost, točnost in tematiko podatkov in informacij, ki so na voljo. Prav tako ne sprejema nikakršne odgovornosti in/ali ne daje zagotovila v zvezi z izjavami o prihodnosti, ker te izjave temeljijo na prepričanju in ocenah vodstva msg life odateam in tako nosijo tveganja in negotovosti.

Izključitev odgovornosti in jamstva velja tudi za vse povezave, na katere se neposredno ali posredno nanašajo spletne strani. msg life odateam ni odgovoren za vsebino drugih spletnih strani.

msg life odateam si pridržuje pravico, da brez obveščanja spremeni ali dopolni informacije, ki so na voljo.

KONTAKTIRAJTE NAS