msg life ag - Logo
Jezik:  
SI | EN
  |  Login

Razvijaj, napreduj in požanji uspeh
Razlogi zaradi katerih se nam boste želeli pridružiti

 

Pri msg life odateam smo dinamično in v rast usmerjeno podjetje, ki se ukvarja z razvojem informacijskih sistemov.

 

Zavedamo se, da so ljudje naš največi kapital. Zaradi tega tudi poskrbimo, da se boš pri nas hitro vključil/a v kolektiv. Pridružil/a se boš odličnemu timu, kjer nam boš pomagal/a ustvariti uspešno in prijetno delovno okolje, ki se odlikuje po kratkih komunikacijskih kanalih in atraktivnih priložnostih.

 

arrow down
Komaj čakaš, da se nam pridružiš? arrow down
Te zanimajo naše vrednote?

Nikakor ne moreš potešiti želje po znanju. Zmeraj se želiš naučiti nekaj novega o panogi v kateri delate. Črpaš iz preteklih izkušenj ljudi iz svojega okolja in iščeš najnovejše informacije. Ker je tvoja pozornost namenjena izključno možnostim- ne težavam, najdeš alternativne načine za vzpostavitev modelov, ki jih združuješ z novimi pogledi. Edinstven si zaradi svojega zavedanja, da mora biti znanje dostopno v korist tvojega profesionalnega okolja. Znanje uporabljaš z ozirom na prihodnost vedoč, da je le to edina zanesljiva osnova strokovnosti.

Inovativnost

Zate je reševanje težav nekaj popolnoma naravnega. Poln/a si drznih idej in predlogov za izboljšave, ki jih z veseljem deliš z drugimi. Ljudje radi sodelujejo s teboj, ker si drzen mislec predan razvoju najsodobnejše programske opreme, s katero svojim strankam pripomoreš k ohranjanju vodilne pozicije na tržišču. Ker združuješ znanje in tehnološko strokovno podkovanost, imaš vse kar je potrebno za ustvarjanje inovacij za prihodnost.

Partnerstvo

Tvoj življenjski moto se glasi: “V slogi je moč.“ Skupna izkušnja in tiste izkušnje, ki jih želiš deliti z drugimi, zate predstavljajo bistvo vseh stvari. Zavedaš se pomembnosti ustvarjanja dobrih temeljev za dolgotrajno in uspešno partnerstvo s svojimi sodelavci in strankami. Rad/a si obdan/a z različnimi ljudmi, delaš in hkrati uživaš. Zadeva je preprosta:  zate so odnosi nekaj pomembnega.

arrow down
Naš tim – Tisti, zaradi katerih je vse mogoče

Ker smo del organizacije, ki že več kot 40 let niza poslovne uspehe, smo trdno odločeni pustiti lasten pečat v naši panogi. Obožujemo tehnologijo in inovacije, pri čemer se zmeraj zavedamo, da razvijamo z namenom doseganja napredka v zavarovalniški panogi in željo našim strankam pokazati pot k uspehu. Trdni in trajni odnosi, kot tudi plodna sodelovanja znotraj našega kolektiva in s partnerji, predstavljajo eno izmed naših največjih poslovnih prioritet. Ker to kar delamo počnemo z veseljem, se poglabljamo v najmanjše podrobnosti in z razvojem sofisticiranih produktov, ki zadovoljujejo najzahtevnejše kriterije, povezujemo vse točke v celoto.
Vendar se vse ne vrti zgolj okoli dela. Pri nas ne spregledamo rojstnih dni, pojemo vsako torto, malica s sodelavci pa spada k vsakodnevnemu ritualu. Za zaužite kalorije skupaj poskrbimo v fitnesu, med tem ko so naši team buildingi legendarni.

Te zanima?

KONTAKTIRAJTE NAS