msg life ag - Logo
Nekatere naše stranke

Merkur zavarovalnica, hčerinske družbe (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Herzegovina, Češka)

Mednarodne hčerinske družbe zavarovalnice Merkur že več kot 20 let uporabljajo Unified Administration Platform (UAP). Merkur je prvi uporabnik celovitega sistema za vodenje portfelja in je kot pionir eden najpomembnejših za razvoja UAP.

AXA na Češkem in Slovaškem

Podjetji sta del skupine AXA, ki je ena največjih skupin zavarovalnic na svetu. Hčerinski družbi na Češkem in Slovaškem se večinoma osredotočata na zavarovanja, vezana na investicijske sklade in druge enote, ki uporabljajo Unified Administration Platform (UAP) od leta 2004. Tako je AXA najpomembnejši za razvoj UAT na področju zavarovanj, vezanih na investicijske sklade.
Skupina AXA ima mednarodno mrežo podružnic in operativnih centrov v več kot 30 državah. Storitev se osredotoča na delovanje, preprostost in udobje za njihove zavarovance. Poudarek je tudi na učinkovitosti rešitve UAT in na individualnem pristopu.

ONE Insurance je ponudnik digitalnih zavarovanj, z vse-Evropsko licenco, ki je trenutno aktiven na Nemškem trgu, vse od začetka leta 2018. ONE trenutno ponuja zavarovanje stanovanjske opreme in osebne odgovornosti s sodobnimi prodajnimi kanali s takojšnjim kritjem in obravnavanjem zahtevkov.
Unified Administration Platform (UAP) podpira vse prodajne kanale kot sistem za administracijo pogodb.

Uniqa Life Romunija

Uniqa Life je prisotna na romunskem trgu že od leta 2010. V letu 2016 je bila nameščena Unified Administration Platform (UAP) z Unified Distribution Platform (UDP) in se uporablja kot enotna rešitev za vodenje portfelja.
Njihove stranke so deležne mednarodnih izkušenj skupine Uniqa Group in življenjskih produktov, pripravljenih posebej za njihovo tržišče. Tako dobijo odlična zavarovanja, varčevanja in investicije.

KONTAKTNI OBRAZEC