msg life ag - Logo
Jezik:  
SI | EN
  |  Login

Povezana neodvisnost Nekatere naše stranke

Dobitna kombinacija za močna partnerstva z našimi strankami je preprosta. Zagotavljamo jim rešitve s katerimi kompleksnost svojega posla pretvorijo v po meri prilagojene, priročne in preproste procese. S tem ustvarjamo odnos povezane neodvisnosti.

Merkur zavarovalnica, hčerinske družbe (Slovenija, Hrvaška, Srbija)

Mednarodne hčerinske družbe zavarovalnice Merkur že več kot 20 let uporabljajo Unified Administration Platform (UAP). Merkur je prvi uporabnik celovitega sistema za vodenje portfelja in je kot pionir eden najpomembnejših za razvoj UAP.

Uniqa na Češkem in Slovaškem

Družbi sta del skupine UNIQA, ene največjih zavarovalniških skupin v Evropi. Podružnici na Češkem in Slovaškem že od leta 2004 uporabljata Unified Administration Platform (UAP). Skupina UNIQA ima mednarodno mrežo podružnic v 18 državah in oskrbuje približno 15,5 milijonov strank.  Storitve skupine se osredotočajo na uporabnost, preprostost in udobje stranke. Poudarek je tudi na učinkovitosti rešitev in individualnem pristopu.

Wefox Insurance – Nemčija, Švica

Wefox Insurance je ponudnik digitalnih zavarovanj, z vse-Evropsko licenco, ki je trenutno aktiven na Nemškem in Švicarskem trgu, vse od začetka leta 2018. Wefox trenutno ponuja zavarovanje stanovanjske opreme, osebne odgovornosti in avtomobilsko zavarovanje s sodobnimi prodajnimi kanali s takojšnjim kritjem in obravnavanjem zahtevkov.
Unified Administration Platform (UAP) podpira vse prodajne kanale kot sistem za administracijo pogodb.

Uniqa Life Romunija

Uniqa Life je na romunskem trgu prisotna že od leta 2010. V letu 2016 je bila nameščena Unified Administration Platform (UAP) z Unified Distribution Platform (UDP) in se uporablja kot enotna rešitev za vodenje portfelja.

Njihove stranke so deležne mednarodnih izkušenj skupine Uniqa Group in življenjskih produktov, pripravljenih posebej za njihovo tržišče. Tako dobijo odlična zavarovanja, varčevanja in investicije.

ARAG Slovenija

ARAG v Sloveniji vse od leta 2004 nadaljuje zgodbo o uspehu, ki se je začela leta 1935 v Nemčiji. ARAG predstavlja vodilnega globalnega akterja na področju zavarovanja pravne zaščite. Unified Administration Platform (UAP) podjetju nudi vso potrebno podporo pri ključnih poslovnih procesih in tako lahko svojim strankam nudi največjo možno pravno varnost.

INTER Insurance Group Poljska

INTER Insurance Group je strokovnjak za individualizirane rešitve na področju zdravstvenega, življenjskega in kompozitnih zavarovanj. Podjetje ponuja celovito paleto izdelkov za zasebne in poslovne stranke. Skupina INTER Insurance Group s sedežem v Varšavi ponuja življenjsko, zdravstveno in premoženjsko zavarovanje na Poljskem. Uspešna zavarovalnica je izbrala msg.Symass, ker zagotavlja učinkovitost poslovnih procesov, medtem ko se lahko osredotočajo na iskanje najboljšega načina, kako služiti svojim strankam.

Vienna osiguranje-Vienna Insurance Group

Vienna osiguranje d.d. je dinamična in aktivna zavarovalnica, ki izstopa med ostalimi ponudniki zavarovanj v Bosni in Hercegovini. Vienna osiguranje d.d. je del vodilne zavarovalniške skupine v Avstriji in Srednji, kot tudi Vzhodni Evropi, Vienna Insurance Group-VIG. S tem, ko ob preventivnih in inovativnih zavarovalnih programih ponuja tudi celostno storitev tekom celotnega trajanja zavarovanja, podjetje dokazuje, da razume, kako pomembno je prispevati k udobnemu življenjskemu slogu. Izkazalo se je, da je msg.Symass, zaradi katerega imajo zavarovalnice ponovno čas za svoje stranke,primerna rešitev za zahteve podjetja, ki išče integriran celovit sistem.

Calingo Insurance AG – Švica

Calingo je 100% digitalna švicarska zavarovalnica, ki na prodajnem mestu ponuja osebnim potrebam prilagojena in optimalno primerna zavarovanja za gospodinjstva, hišne ljubljenčke, stavbe in zavarovanja osebne odgovornosti. Inovativni novinec, ki je bil ustanovljen leta 2020, je sklenil partnerstvo z msg life ter začel uporabljati našo rešitev za upravljanje portfelja v oblaku, Unified Administration Platform (ali UAP). Calingo si prizadeva svojim strankam zagotoviti vrhunske personalizirane izdelke ter nuditi digitalne izkušnje popolnoma brez stresa. UAP bo zavarovalnico podprl pri njenem poslanstvu z zagotavljanjem optimalne uspešnosti v zaledju.

KONTAKTIRAJTE NAS