msg life ag - Logo
Jezik:  
SI | EN
  |  Login

Vizija, misija in zgodovina

msg life odateam je že več kot 25 let zanesljiv in inovativen partner zavarovalnic. Ponujamo sodoben in stroškovno učinkovit informacijski sistem, ki pokriva zaledne procese zavarovalnic in omogoča fleksibilno implementacijo. Naš primarni cilj je vašemu podjetju zagotoviti najvišjo možno stopnjo operativne učinkovitosti. Z našo pomočjo boste optimizirali upravljanje zavarovalnih polic, podpirali vas bomo pri hitrem razvoju in vpeljavi novih zavarovalniških produktov, brez da bi postavljali visoke zahteve glede vaše strojne opreme in informacijsko tehnološke izkušenosti uporabnikov. Naša platforma omogoča velik obseg parametrizacije podsistemov in na tak način predstavlja odlično rešitev za tiste, ki želijo ustrojiti sistem v skladu z lastnimi zahtevami ter na tak način omogoča pospešen vstop na tržišče.

Naš pristop predstavlja edinstvena kombinacija znanja na področju zavarovalništva in tehnološke ekspertize, ki temeljita na konceptu ustvarjanja okolja usmerjenega v uporabnika, s ciljem popolnega razumevanja delovanja procesov in potreb zaposlenih v vašem podjetju. Naša agilna metodologija dela nam omogoča prilagajanje sleherne spremembe in nove projektne situacije. Naš uspeh je posledica dragocenih partnerstev s poudarkom na plodnem in dolgoročnem sodelovanju.

Kot del mednarodne organizacije msg life se lahko ozremo na 40 let izkušenj na področju zavarovalniške industrije. Prav zaradi tega razumemo, da je napredek rezultat neprestanega premikanja mej inovativnosti. Ker se poslovne enote skupine msg life nahajajo širom Evrope in Amerike, se ponašamo z neprekosljivim znanjem o industriji in strokovnostjo za vse vrste zavarovanj, s čimer utrjujemo naše močno vodstvo v panogi.
Naše rešitve omogočajo našim partnerjem po meri prilagojeno racionalizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov, fleksibilen razvoj produktov in optimalno učinkovitost ter jim s tem ponujajo najvišjo stopnjo neodvisnosti, inovativnosti in samostojnosti.

 

Spoznajte msg life v nekaj besedah

1.200 zaposlenih


Več kot 1.200 sodelavcev po celem svetu, ki si prizadevajo za naše stranke.

16 poslovalnic


msg life boste našli v osmih evropskih državah in v ZDA.

193.8 milijonov EUR prihodkov


msg life je v letu 2021 na globalni ravni ustvaril 193.8 milijonov EUR prihodkov.

Več kot 40 let izkušenj


Naša preteklost sega vse do leta 1980; od leta 2000 msg life kotira na Frankfurtski borzi vrednostnih papirjev in je uvrščen v prvo kotacijo (nem. Prime Standard).

Več kot 100 uspešnih implementacij jedrnih sistemov


Naše stranke najdemo v več kot 30 državah v Evropi, ZDA in Avstraliji.

Mogočna partnerska mreža


Naš partner in največji delničar msg systems ima več kot 9.000 zaposlenih v 28 državah in beleži 1.1 milijarde EUR letnih prihodkov (2020).

Kdo smo Zgodbe za obrazi

Smo dinamično in v rast usmerjeno podjetje, ki se ukvarja z razvojem informacijskih sistemov. Popolnoma se zavedamo, da ljudje predstavljajo naše največje bogastvo. Zaradi tega tudi poskrbimo, da se boste pri nas hitro vključili v kolektiv. Pridružili se boste odličnemu timu, kjer nam boste pomagali ustvariti uspešno in prijetno delovno okolje, ki se odlikuje po kratkih komunikacijskih kanalih in atraktivnih priložnostih.

 

Andrej Kline

direktor

Andrejeva kariera pri msg life odateamu se je začela že v časih, ko je bil mlad in zagnan absolvent podiplomskega študija na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko. Z osnovami posla se je seznanil kot razvijalec informacijskih sistemov. Kasneje je svoje znanje o panogi poglobil v vlogi projektnega vodje. Njegova prizadevanja, znanje in sposobnosti na področju medčloveških odnosov niso ostali prezrti. Tako je sprva napredoval in bil dodeljen za vodjo promocije in prodaje programske opreme, kasneje za vodjo rekrutiranja sodelavcev razvojne ekipe ter končno postal direktor podjetja. Andrejevo strokovno znanje, odličen smisel za posel v kombinaciji z njegovo sposobnostjo zaposlenim pokazati kako njihovo delo prispeva k celoti, tvorijo odlične temelje za uspešno poslovno strategijo.

Uroš Grajfoner

vodja razvoja, prokurist

Uroš je takoj po zaključenem podiplomskem študiju na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko dobil svojo prvo zaposlitev kot razvijalec informacijskih sistemov pri podjetju msg life odateam. Njegovo strokovno znanje se je le še dodatno povečalo, ko mu je bilo zaupano vodenje različnih projektov namenjenih tako za potrebe podjetja, kot tudi strank. Zaradi njegove več kot uspešne zgodovine pri msg je povsem samoumevno, da pozna vsak delček našega produkta, ki ga še danes pomaga nadalje razvijati. Uroš se odlikuje v večopravilnosti. Tako ne preseneča dejstvo, da trenutno zavzema položaj vodje projektov, vodje razvoja in prokurista. Velikokrat se vključuje v odprte, relevantne in pristne pogovore s sodelavci. Prav zaradi njegovih obsežnih izkušenj na področju informacijskih rešitev za zavarovalnice, se zelo dobro zaveda ključnega pomena skupinskega dela pri doseganju poslovnih namer in ciljev.

KONTAKTIRAJTE NAS