msg life ag - Logo
Jezik:  
SI | EN
  |  Login
Razvijaj, napreduj in požanji uspeh
Razlogi zaradi katerih se nam boste želeli pridružiti

Smo dinamično in v rast usmerjeno podjetje, ki se ukvarja z razvojem informacijskih sistemov. Popolnoma se zavedamo, da ljudje predstavljajo naše največje bogastvo. Zaradi tega tudi poskrbimo, da se boste pri nas hitro vključili v kolektiv. Pridružili se boste odličnemu timu, kjer nam boste pomagali ustvariti uspešno in prijetno delovno okolje, ki se odlikuje po kratkih komunikacijskih kanalih in atraktivnih priložnostih.
Kot vodilno mednarodno podjetje za izdelavo programske opreme in svetovanje namenjeno zavarovalnicam, tržišču ponujamo celosten sistem za upravljanje polic in celotne periferije, kot na primer vodenje pomožne knjige, provizije in poročanje; hkrati pa omogoča hiter razvoj in vpeljavo novih produktov.
Ponujamo dolgoročno partnerstvo z velikim številom priložnosti za vaš osebni in poslovno razvoj.
Z veseljem vas sprejmemo, če delite naše vrednote.

 

arrow down
Naše vrednote

STROKOVNOST

 

Nikakor ne morete potešiti želje po znanju. Zmeraj se želite naučiti nekaj novega o panogi v kateri delate. Črpate iz preteklih izkušenj ljudi iz vašega okolja in iščete najnovejše informacije. Ker je vaša pozornost namenjena izključno možnostim- ne težavam, najdete alternativne načine za vzpostavitev modelov, ki jih združujete z novimi pogledi. Edinstveni ste zaradi vašega zavedanja, da mora biti znanje dostopno v korist vašega profesionalnega okolja. Znanje uporabljate z ozirom na prihodnost vedoč, da je le to edina zanesljiva osnova strokovnosti.

INOVATIVNOST

Za vas je reševanje težav nekaj popolnoma naravnega. Polni ste drznih idej in predlogov za izboljšave, ki jih z veseljem delite z drugimi. Ljudje z vami radi sodelujejo, ker ste drzen mislec predan razvoju najsodobnejše programske opreme, s katero svojim strankam pripomorete k ohranjanju vodilne pozicije na tržišču. Ker združujete znanje in tehnološko strokovno podkovanost, imate vse kar je potrebno za ustvarjanje inovacij za prihodnost.

PARTNERSTVO

Vaš življenjski moto se glasi: “V slogi je moč.“ Skupna izkušnja in tiste izkušnje, ki jih želite deliti z drugimi, za vas predstavljajo bistvo vseh stvari. Zavedate se pomembnosti ustvarjanja dobrih temeljev za dolgotrajno in uspešno partnerstvo z vašimi sodelavci in strankami. Radi ste obdani z različnimi ljudmi, delate in hkrati uživate. Zadeva je preprosta: odnosi so za vas nekaj pomembnega.

arrow down
Naši tim – Tisti, zaradi katerih je vse mogoče

Ker smo del organizacije, ki že več kot 30 let niza poslovne uspehe, smo trdno odločeni pustiti lasten pečat v naši panogi. Obožujemo tehnologijo in inovacije, pri čemer se zmeraj zavedamo, da razvijamo z namenom doseganja napredka v zavarovalniški panogi in željo našim strankam pokazati pot k uspehu. Trdni in trajni odnosi, kot tudi plodna sodelovanja znotraj našega kolektiva in s partnerji, predstavljajo eno izmed naših največjih poslovnih prioritet. Ker to kar delamo počnemo z veseljem, se poglabljamo v najmanjše podrobnosti in z razvojem sofisticiranih produktov, ki zadovoljujejo najzahtevnejše kriterije, povezujemo vse točke v celoto.
Vendar se vse ne vrti zgolj okoli dela. Pri nas ne spregledamo rojstnih dni, pojemo vsako torto, malica s sodelavci pa spada k vsakodnevnemu ritualu. Za zaužite kalorije skupaj poskrbimo v fitnesu, med tem ko so naši team buildingi legendarni.
Zveni zanimivo? Kliknite spodaj za ogled aktualnih prostih delovnih mest.

arrow down
KONTAKTIRAJTE NAS