msg life ag - Logo
Jezik:  
SI | EN
  |  Login

Od zdaj naprej bosta msg life in msg nexinsure delila novo skupno blagovno znamko msg insur:it

(Leinfelden-Echterdingen/Ismaning, 6 december 2021) – msg life ag in msg nexinsure ag že vrsto let tesno sodelujeta v okviru skupne rešitve msg.Insurance Suite. Sedaj podjetji svoje uspešno partnerstvo dvigujeta na naslednjo raven: od zdaj naprej bosta msg life in msg nexinsure na zavarovalniškem trgu delila novo skupno blagovno znamko msg insur:it in s tem poudarila svojo vodilno vlogo kot ponudnik zavarovalnih produktov.

Podjetji imata od februarja letos skupno vodstveno ekipo z združenimi odgovornostmi. Še intenzivnejše združeno upravljanje v kombinaciji z nadaljnjim razvojem skupnim naborom izdelkov bo ustvarilo široko paleto sinergij za vse kupce.

msg insur:it bo zagotovil celoten razpon vodilnih rešitev v zvezi s celostno rešitvijo msg.Insurance Suite za zavarovalnice v vseh segmentih – vse pod eno streho in z najsodobnejšo tehnologijo. Platforma zajema in integrira vse potrebne sistemske komponente, ki jih potrebujejo zavarovalnice. Zaradi tega je edinstvena celostna rešitev na trgu in prvi holistični industrijski standard za vse sektorje zavarovalniške industrije.

Dejstvo, da je uspešno izvedel več kot 150 velikih projektov za vodilne stranke v zavarovalniški industriji po vsem svetu, je beležil okoli 300 milijonov € letnega prometa in zaposluje skoraj 2.000 strokovnjakov, potrjuje prepričanje, da premore msg insur:it edinstveno strokovno znanje in izjemno raven usposobljenosti za izdelavo standardne programske opreme za zavarovalnice.

msg insur:it predstavlja kompetenčni center za standardno zavarovalno programsko opremo globalne skupine msg, ki ustvari skoraj 1,1 milijarde € prometa in ima več kot 8.500 zaposlenih. Ob njuni novi skupni blagovni znamki msg insur:it, msg life in msg nexinsure vendarle ostajata samostojni pravni enoti.

Za več informacij o msg insur:it obiščite www.msg-insurit.com.

O msg life in msg nexinsure
Kot del neodvisne, mednarodno aktivne skupine msg Group sta msg life ag in msg nexinsure ag med vodilnimi podjetji za izdelavo programske opreme in svetovanje za evropski zavarovalniški sektor. Storitve msg life segajo od razvoja in implementacije standardne programske opreme ter zagotavljanja svetovalnih storitev do vodenja IT operacij (rešitve v oblaku).
Skupina msg life ima sedež v Leinfelden-Echterdingenu in pisarne v Münchnu, Hamburgu in Kölnu ter hčerinske družbe na Nizozemskem, v Avstriji, Švici, Slovaški, Sloveniji, Portugalski in v ZDA. Trenutno zaposluje več kot 1.200 zaposlenih.
Skupina msg nexinsure ima sedež v Ismaningu pri Münchnu ter pisarne v Hamburgu, Chemnitzu in Passauu ter ima okoli 700 zaposlenih.

Kontakt
msg life ag
msg nexinsure ag
Frank Fahrner
Korporativno komuniciranje
Email: frank.fahrner@msg-life.com
Telefon: +49 (0)711 949 58-0
www.msg-life.com
www.nexinsure.com
www.msg-insurit.com

Sporočite nam, če potrebujete več informacij. Z veseljem vam bomo pomagali!

Oseba: Milja Čukalac
Telefon: +386 2/ 2356 229
Elektronska pošta: milja.cukalac@msg-life.com

KONTAKTIRAJTE NAS
close Form