msg life ag - Logo
Jezik:  
SI | EN
  |  Login
msg.Reinsurance Neodvisen, stroškovno učinkovit in prilagodljiv sistem za upravljanje pozavarovanja

Naša neodvisna aplikacija za zavarovalnice uravnava strategije priprave pozavarovalne premije in izračunava vse relevantne pozavarovalne vrednosti.
Sistem podpira tako proporcionalno kot tudi ne-proporcionalno pozavarovanje, vključno z obveznim in fakultativnim pozavarovanjem. msg.Reinsurance na osnovi prosto nastavljivih vrednosti pozavarovalne pogodbe izračunava premije, rezerve, izplačila in provizije, pri čemer se lahko podatke neposredno posreduje v podatkovno skladišče in glavno knjigo. Končni pozavarovalni obračuni se lahko poljubno testirajo s t.i. pozavarovalnimi borderoji (testnimi zagoni obračunov). Naša rešitev upošteva številne posebnosti, kot na primer fronting, različne vrste kumulacije nevarnosti in vsa na različne načine konfigurirana plačila premij. Nazoren in uporabniku prijazen uporabniški vmesnik vam omogoča obsežen pregled vaših pozavarovalnih pogodb.
Naša nadvse učinkovita IT-rešitev optimizira vaše upravne procese, omogoča obsežno obdelovanje vseh relevantnih podatkov in nudi enotno sistemsko arhitekturo ter na tak način zagotavlja optimalno in varno implementacijo pasivnega pozavarovanja.
Na prihodnost vas pripravimo tako, da vam jo pomagamo ustvarjati.

Standardna programska oprema


Naša standardna rešitev, ki bazira na standardnih izdajah, bo vašemu podjetju omogočila najvišjo možno stopnjo varstva naložb in vam tako zagotovila varno prihodnost.

Prilagodljiv razvoj produktov


Integracija msg.Reinsurance z vašimi obstoječimi aplikacijami je preprosta. Prednastavljeni vmesniki naše programske opreme vam zagotavljajo hiter začetek razvoja. Fazo implementacije je v optimalnih okoliščinah možno skrajšati tudi na dva do tri mesece.

Avtomatizirani procesi


Možnost vnaprej določenega avtomatiziranega urnika paketnih obdelav s pomočjo zunanjega workflow sistema vam omogoča bistveno povečati stopnjo avtomatizacije kompleksnih rutinskih opravil in zmanjšati potreben čas za procesiranje. Naša rešitev znatno poveča vašo produktivnost in kvaliteto procesiranja v okviru digitalnega okolja.

Mednarodnost


Podpora večjezičnosti in več-valutnosti predstavljata dragoceni funkciji našega sistema za vsako podjetje, ki posluje v mednarodnem prostoru.

Visoka stopnja prijaznosti do uporabnika


Naša rešitev se odlikuje po visoki stopnji uporabnosti. Sodoben uporabniški vmesnik omogoča preprosto konfiguracijo in zagotavlja visoko stopnjo uporabniške izkušnje.

Primeren za oblačne storitve/SaaS (programska oprema kot storitev)


Naša programska oprema je dostopna tudi preko zasebne oblačne storitve, pri čemer vam bo msg life zagotovil okolje za aplikacijo v računalniškem centru. Poskrbeli bomo tudi za vzdrževanje programske opreme, prilagoditve na regulativne zahteve in tehnične operacije. Modeli financiranja, po katerih se določa stopnja navedenih storitev, so prilagodljivi glede na potrebe vašega podjetja.

PREDNOSTI
  • Hitra uvedba s pomočjo standardiziranega, zanesljivega in testiranega procesnega modela ter preizkušenih in prilagodljivih mehanizmov.
  • Visoka stopnja zaščitenosti naložb in zagotavljanja varne prihodnosti zaradi v storitve usmerjene sistemske arhitekture in najsodobnejše JEE tehnologije.
  • Visoka stopnja integracije z obrobnimi sistemi, kot na primer glavno knjigo ali sistemi za upravljanje.
  • Podpora vseh proporcionalnih (obligatorno, kvotno in kvotno-vsotnopresežkovno) in ne-proporcionalnih (škodnopresežkovno – riziko, škodnopresežkovno – škodni dogodek in škodnopresežkovno-katastrofalni riziko) pozavarovanj.
  • Vhodni in izhodni obračuni glede na pozavarovalni obračun.
  • Kratki roki implementacije (približno 2 do 3 mesece od začetka projekta do uvedbe).
KONTAKTNI OBRAZEC