msg life ag - Logo
Jezik:  
SI | EN
  |  Login
Unified Administration Platform Platforma za celovito digitalno nadgradnjo upravljanja zavarovalnih portfeljev

Digitalizacija že dolgo ni več zgolj moden izraz. Tehnologije so popolnoma spremenile poslovni svet – brez izjem – tudi zavarovalništvo. Danes se vsaka zavarovalnica sooča z vprašanjem kako obvladovati digitalno dobo. Zaradi bliskovitega tempa pojavljajočih se sprememb in zahtev, zavarovalnice potrebujejo nove strategije s katerimi bodo lahko ustvarile boljše storitvene verige, samoumevno ponujale prilagajanje po meri glede na operativne potrebe in zahteve strank ter inovirale digitalne produkte in servise v realnem času. Istočasno je potrebno optimirati lastne operativne stroške in povečati učinkovitost – zlasti na področju zalednih sistemov. Za ustrezno zadovoljitev vseh teh zahtev je potreben mogočen IT sistem.
Unified Administration Platform (ali msg.UAP) je visoko učinkovita namestitev za oblačna okolja in predstavlja tehnologijo, ki je sposobna dohajati vse te zahteve. Naša platforma izpolnjuje vsa pričakovanja zavarovalnic z željo po stroškovno učinkovitem sistemu za upravljanje, ki je sposoben zaobjeti celotno zavarovalno vrednostno verigo in omogoča prilagodljivo implementacijo. Unified Administration Platform je odlična rešitev za inovativne novince ali pa uveljavljene veterane s prebojnimi poslovnimi koncepti, ki iščejo fleksibilno in po meri prilagodljivo standardno rešitev z možnostjo hitrih tehničnih izvedb.

Digitalizacija disruptivnih zavarovalniških konceptov

Unified Administration Platform za Wefox Insurance

PRODUKTNA BROŠURA

arrow down
Brez visokoletečih izrazov - zgolj tehnologija, ki deluje

digitalizacija ŽIVLJENJSKEGA CIKLA


Kot standardna rešitev, ki je usmerjena v razvojne cikle, Unified Administration Platform podpira celoten življenjski cikel produktov od definicije preverljivih in prodajnih produktov, ponudb, pogodb, vse do zahtevnih zalednih procesov.

MOČ OBLAKA


Ker je Unified Administration Platform porazdeljen sistem je oborožen tudi s sposobnostjo samodejnega skaliranja, napredno robustnostjo in samo-ozdravitvenim mehanizmom, razmnoževanjem oz. podvojevanjem v različnih podatkovnih središčih in časovnih pasovih, podrobnim spremljanjem, neprestano dosegljivostjo (24h/dan), sodobnimi varnostnimi tehnologijami in vsemi ostalimi prednostmi, ki jih s seboj prinašajo oblačna okolja.

AVTOMATIZIRANI PROCESI


Naša rešitev omogoča povsem samodejni potek vseh zalednih procesov. Hkrati pa je mogoče celotno platformo parametrizirati, torej prilagoditi glede na specifične potrebe vašega podjetja.

PREDNOSTI REALNEGA ČASA


Izkoristite prednost hitrosti realnega časa pri oblikovanju novih produktov in produktnih paketov, njihovega lansiranja na trgu, kot tudi izvajanju sprememb na celi vrsti obstoječih objektov kot na primer pogodbah. Ob tem Unified Administration Platform omogoča tudi dimenzijo realnega časa v oziru na celoten aspekt vašega delovanja, začenši z dostavo (angl.: delivery), testiranjem, produkcijo in vse do samega vzdrževanja.

ODPRT Vmesnik


Preprosta in neobremenjujoča integracija naše programske opreme z vašimi obstoječimi aplikacijami zmanjša čas, ki je potreben za razvoj produktov in njihovo lansiranje na tržišču. Unified Administration Platform je popolnoma integriran sistem z odprtimi vmesniki. Ostali samostojni neodvisni sistemi se z našo platform povezujejo preko spletnih storitev. Zaradi tega je možna integracija s številnimi klienti: distribucija, interno razvite aplikacije zavarovalnic, upravljanje poslovnih procesov ali BPM, sistemi za upravljanje z dokumenti ali DMS, ipd.

CELOSTNA DevOps STORITEV


Ker je naš sistem primeren za oblak, lahko msg life nudi vzpostavljanje in vzdrževanje izvajalnega okolja, vzdrževanje programske opreme in izvajanje operativnih procesov. Modeli financiranja, po katerih se določa stopnja navedenih storitev, so prilagodljivi glede na potrebe vašega podjetja.

arrow down
PREDNOSTI
  • Vitek sistem za upravljanje vseh vrst zavarovalnih polic (življenjsko, nezgodno, premoženjsko in zdravstveno zavarovanje)
  • Nadgradljiv paket standardne programske opreme s celovitim obsegom samega jedra poslovanja zavarovalnice
  • Avtomatizacija delovnih procesov
  • Popoln in vseobsežen integriran sistem, ki pokriva celotno vrednostno verigo administracije portfeljev v zaledju
  • Tehnologije spletnih storitev (Web-service technologies)
  • Orodje in specializiranost za migracijo podatkov
  • SaaS & na lokaciji
  • Izvedba novih projektov v roku 2-3 mesecev
  • Preprosto in stroškovno učinkovito delovanje
  • Okolju prijazni delovni procesi zaradi možnosti brezpapirnega poslovanja
arrow down
KONTAKTNI OBRAZEC