msg life ag - Logo
Jezik:  
SI | EN
  |  Login
Unified Administration Platform Sodoben in stroškovno učinkovit celostni sistem za upravljanje majhnih in srednje velikih zavarovalnih portfeljev

Danes, ko se je zavarovalništvo znašlo na pragu digitalizacije, smo priča vztrajno naraščajočim zahtevam glede usmerjenosti k strankam. Prav zaradi tega je postalo dohajanje dogajanja na tržišču in zmožnost zagotavljanja produkta in storitve, ki sta natančno prilagojena zahtevam in potrebam vsake posamezne stranke, ključnega pomena.
Tako morajo zavarovalnice ugotoviti kako ustvariti boljšo storitveno verigo, kako omogočiti, da bo prilagajanje po meri strankinih potreb postalo del standardnih storitev, kako ustvarjati inovativne produkte in storitve v realnem času ter istočasno optimizirati operativne stroške in povečati učinkovitost – predvsem zalednih funkcij.
Unified Administration Platform (UAP) predstavlja odgovor na toge, kompleksne in zastarele sisteme, ki upočasnjujejo in hromijo poslovne procese v zavarovalništvu. UAP je bil zasnovan kot vsestranski sistem za optimizacijo upravljanja zavarovalnih polic v vaši zavarovalnici. Ob možnosti prilagodljive implementacije in celovitem pokrivanju poslovnih procesov vam sistem omogoča predvsem hiter razvoj vseh vrst zavarovalnih produktov, s čimer si boste zagotovili močno konkurenčno pozicijo na tržišču. Naša najsodobnejša rešitev neizpodbitno izpolnjuje potrebe zahtevne zavarovalniške panoge in potrjuje našo strokovnost in nenasitno potrebo po neprestanem inoviranju. Z implementacijo naše programske opreme boste doživeli dinamično in proaktivno transformacijo, ki bo vaše podjetje pripravila na uspešno soočenje s tržiščem.

Ker predvidevamo prihodnost, vam pomagamo biti popolnoma pripravljeni na velike spremembe v vaši industriji. Za naše stranke se novo obdobje začenja že danes.

Rebranding

Unified Administration Platform je znan tudi pod imenom msg.Symass.

Standardna programska oprema


Konstanten doprinos vsebin in zahtev v isti sistem iz strani skupnosti zavarovalnic, ki imajo vse enako jedro.

Večjezičnost in več-valutnost


Podpora večjezičnosti in več-valutnosti predstavljata resnično dragoceni funkciji našega sistema za vsako podjetje, ki posluje v mednarodnem prostoru.

Visoka raven integracije


Integracija naše programske opreme z vašimi že obstoječimi aplikacijami je preprosta. Ko boste integrirali Unified Administration Platform z drugimi sistemi kot na primer glavno knjigo, podatkovnim skladiščem ali s specializiranim sistemom za arhiviranje dokumentov, si boste zagotovili hitrejše in bolj učinkovito poslovanje.

Podpora celotnega življenjskega cikla


Unified Administration Platform podpira celoten življenjski cikel vaših zavarovalniških produktov od same definicije produktov v fazi testiranja in tistih pripravljenih za prodajo, priprave ponudb in pogodb ter vse do široke palete zahtevnih procesov in zahtevkov v zaledju. Upravljanje provizij, struktur zastopnikov, administriranje partnerjev, vplačil in izplačil, kot tudi transakcije med skladi je preprosto in enostavno.

Prilagodljiva implementacija


Ker je naša platforma popolnoma prilagojena vašim potrebam in poslovnim procesom, boste skrajšali potreben čas za razvoj in vpeljavo zavarovalniških produktov in produktnih paketov ter si tako zagotovili konkurenčno prednost v vaši panogi.

Avtomatizirani procesi


Naša rešitev vam omogoča večjo svobodo, saj vaš uspeh ni v veliki meri odvisen zgolj od zunanjih dejavnikov, med tem ko pospešuje implementacijo novih sistemov in razvoj novih zmožnosti. Modernizirani procesi in operativna učinkovitost vam bodo zagotovili agilno in prilagodljivo infrastrukturo ter na ta način vašo organizacijo pretvorili v podjetje prihajajočih generacij.

PREDNOSTI
  • Vitek sistem za upravljanje vseh vrst zavarovalnih polic (življenjsko, nezgodno, premoženjsko in zdravstveno zavarovanje)
  • Katki projektni roki v kombinaciji z veliko mero izkušenj na področju migracije podatkov iz zastarelih sistemov
  • Nadgradljiv paket standardne programske opreme s celovitim obsegom samega jedra poslovanja zavarovalnice
  • Avtomatizacija delovnih procesov
  • Popoln in vseobsežen integriran sistem, ki pokriva celotno vrednostno verigo administracije portfeljev v zaledju
  • Tehnologije spletnih storitev (Web-service technologies)
  • Preprosto in stroškovno učinkovito delovanje
KONTAKTNI OBRAZEC