msg life ag - Logo
Jezik:  
SI | EN
  |  Login
Unified Distribution Platform Modularna platforma za digitalizacijo vseh prodajnih procesov

Zavarovalnice in agenti se soočajo z novimi izzivi, ki so posledica naraščajoče dinamike in neprestanih sprememb na tržišču. Poslovni modeli in način interakcije s strankami so se spremenili zaradi tehnoloških inovacij, novih regulativnih standardov in optimiziranih proračunov. Sedaj, ko je digitalizacija vsesplošno priznana v poslovnem svetu, zavarovalnice potrebujejo potrebno fleksibilnost pri odzivanju na izzive trenutnega tržišča. Danes morajo zavarovalnice na učinkovit način nuditi konsistentne produkte in storitve, ne da bi kadarkoli pozabile na dejstvo, da morajo vsa podjetja svoje stranke postaviti v središče pozornosti.
Unified Distribution Platform je zasnovana in razvita z namenom optimizacije definicije komercialnih ponudb in sklepanja novih zavarovalnih polic. Rešitev je prilagojena za vse vrste zavarovanj (življenjsko, neživljenjsko in zdravstveno) in jo je možno integrirati z velikim številom zalednih sistemov. Prav zaradi tega ji lahko tudi pripišemo značaj prodajne platforme. Rešitev je možno implementirati kot oblačno storitev ali na lokaciji. Zaradi multikanalnega značaja zavarovalnicam omogoča omni-kanalni pristop, s katerim svoje stranke postavijo v središče svojih strategij in posledično tudi aktivnosti. Z združevanjem produktnega managementa z marketinškimi prednostmi in agilnostjo operativnih procesov, Unified Distribution Platform podpira celoten življenjski cikel zavarovanja – od zbiranja in potrjevanja podatkov, vse do konfiguracije in prodaje produktov. Naša platforma je prava rešitev za vse zavarovalnice s potrebo po visoko zmogljivi programski opremi, ki jo je mogoče združiti z njihovimi obstoječimi sistemi ter poveča agilnost in učinkovitost pri lansiranju novih produktov.

Odzovite se na spremembe na tržišču

CENTRALIZACIJA PRODUKTNIH PRAVIL


Povečajte agilnost in fleksibilnost svojih prodajnih aktivnosti s hitro in preprosto definicijo novih produktov in jih združite v tržne ponudbe, ki so prilagojene na različne prodajne scenarije. Unified Distribution Platform poskrbi, da so vsi podatkovni elementi ponovno uporabni, nikakor pa klonirani, s čimer zagotavlja natančnost in konsistentnost podatkov o produktih.

PODPORA CELOTNEGA ŽIVLJENJSKEGA CIKLA


Platforma podpira vsak proces v sklopu življenjskega cikla vaše zavarovalnice – začenši z analizo potreb vaših strank, vse do konfiguracije in stornacije zavarovalnih polic.

MULTIKANALNI PRISTOP


Z našo rešitvijo lahko, ne glede na izbiro kanala ali naprave, svojim strankam ponudite edinstveno digitalno izkušnjo na vseh kontaktnih točkah. Platforma z uporabo strategije, osredotočene na stranke, zagotavlja vzdržljivost vaših prodajnih oddelkov. Ponudite ustrezen produkt ustrezni stranki ob ustreznem času.

VSE VRSTE ZAVAROVANJ (ŽIVLJENJSKO, NEŽIVLJENJSKO IN ZDRAVSTVENO)


Z Unified Distribution Platform lahko optimizirate in povečate svoje zmogljivosti, ko se soočate z izzivi povezanimi z različnimi vrstami zavarovanja (življenjsko, neživljenjsko in zdravstveno). S povečanjem sodelovanja med različnimi operativnimi in poslovnimi oddelki se boste lahko v svojem podjetju izognili “silosni mentaliteti”.

PREDNOSTI
  • Izboljšanje uspešnosti z orodji za poslovne strokovnjake: sposobnost kombiniranja komercialnih ponudb brez potrebe po novem razvoju programske opreme.
  • Fleksibilna in agilna definicija novih produktov
  • Povečanje sodelovanja med operativnimi in poslovnimi oddelki
  • Agilna integracija z zalednimi sistemi, rešitvami za upravljanje zavarovalnih polic, portal, kot tudi drugimi zunanjimi sistemi
  • Podpora celotnega prodajnega procesa
  • Povečanje agilnosti in fleksibilnosti poslovnih procesov
  • Možnost integracije z obstoječimi sistemi

 

KONTAKTNI OBRAZEC