msg life ag - Logo
Jezik:  
SI | EN
  |  Login

Sprejet izziv razvoja visoko-tehnoloških produktov v sklopu javnega razpisa za Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2

Ker pri razvoju svojih produktov zmeraj stremimo k odličnosti, se zavedamo pomena spodbude raziskav, neprestanega tehnološkega razvoja in donosnosti inovacij. Zato smo v msg life odateam združili moči s podjetjema Lunežnik d.o.o. in A-J-S d.o.o. ter s svojim projektom Pametna tržnica – razvoj visoko tehnološkega produkta za distribucijo oz. prodajo lokalnega sadja in zelenjave – pridobili sofinanciranje Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v sklopu Javnega razpisa za »Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2«.

Projekt pametne tržnice prepoznava probleme pomanjkanja 24h/dan zadovoljitve potrebe po lokalnih produktih, ki jih drugače ponujajo tržnice in na njih odgovarja s končnim rezultatom oz. produktom v obliki samopostrežnih kioskov, ki bodo odjemalcem ponujali lokalno sadje in zelenjavo v vsakem trenutku dneva, brez prisotnosti prodajalca. V msg life odateam smo si tako z začetkom 12.6.2018 kot cilj zastavili razvoj 2 naslednjih rešitev:
• spletno aplikacijo Pametna tržnica, katere namenski cilj je uporabniški vmesnik za uporabo produkta Pametna tržnica in
• sistem umetne inteligence Pametna tržnica, katere namenski cilj je zagotavljanje ugotavljanja morebitnih zlorab pri vračilu produktov.

Izbrani člani našega tima so polni elana sprejeli izziv in se za 24 mesecev zavezali k raziskovanju in razvoju teh inovativnih rešitev.
Za več informacij o evropski kohezijski politiki v Sloveniji pojdite na: www.eu-skladi.si

Sporočite nam, če potrebujete več informacij. Z veseljem vam bomo pomagali!

Oseba: Emina Reichenberg
Telefon: +386 2/ 2356 229
Elektronska pošta: Emina.Reichenberg@msg-life.com

KONTAKTIRAJTE NAS
close Form