msg life ag - Logo
Skupina msg life, izjava o varstvu podatkov

Uvod
S to izjavo se podjetja skupine msg life

msg life ag
msg life central europe gmbh
msg life global gmbh
obvezujejo, da bodo upoštevala zakonske določbe v zvezi z varstvom podatkov in varnostjo podatkov ob obisku njihovih spletnih strani. Skupina msg life je še zlasti zavezana k spoštovanju Zakona o varstvu podatkov in Zakona o medijih, ki se uporablja ob obisku spletnih strani.

Obvestilo o varstvu podatkov
Skupina msg life se obvezuje, da bo upoštevala vsa naslednja določila.

Obdelava podatkov na spletni strani
msg life samodejno zbira in shranjuje na svojih strežnikih podatke o dnevniških datotekah, ki nam jih posreduje vaš spletni brskalnik. Ti podatki vključujejo:

Vrsta/različica brskalnika
Operacijski sistem
URL posrednika (prej obiskana spletna stran)
Ime računalnika gostitelja, ki se uporablja za dostop (IP naslov)
Datum / čas zahteve strežnika
Te informacije se ne morejo dodeliti določenim posameznikom skupine msg life.
Ti podatki niso uporabljeni skupaj s podatki iz drugih virov; poleg tega so izbrisani po statistični analizi.

Piškotki
Spletne strani uporabljajo tako imenovane piškotke na več lokacijah. Njihov namen je predstaviti uporabnikom prijazno ponudbo, ki je učinkovitejša in varnejša. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih vaš brskalnik shrani na vašem računalniku. Večino uporabljenih piškotkov predstavljajo t.i. »piškotki o seji«, ki se po vašem obisku samodejno izbrišejo. Drugi piškotki ostanejo shranjeni v vaši napravi, dokler jih ne izbrišete. Ti piškotki nam omogočajo, da prepoznamo vaš brskalnik ob naslednjem obisku naše spletne strani. Piškotki ne povzročajo škode vašemu računalniku in ne vsebujejo virusov. Brskalnik lahko nastavite tako, da vas obvesti, kadar koli uporabljate piškotke, jih dovolite le v posameznih primerih, sprejmete v določenih situacijah ali pa popolnoma prepoveste njihovo uporabo, ter aktivirate možnost, da se jih samodejno izbriše, ko zaprete brskalnik. Deaktiviranje piškotkov lahko povzroči nepravilno delovanje nekaterih funkcij na spletni strani.

E-pošta/kontaktni obrazci
Če nam pišete preko e-pošte ali uporabite naš kontaktni obrazec, vaše osebne podatke shranjujemo in uporabljamo le za obdelavo vaše zahteve in za korespondenco z vami. Soglasje o shranjevanju vaših podatkov in uporabo teh za pošiljanje zahtevanih informacij, lahko kadarkoli prekličete.

Pravica do informacij
V vsakem trenutku imate pravico biti obveščeni, v kolikor so vaši osebni podatki shranjeni, od kod prihajajo in kdo jih prejme, kot tudi razlog za njihovo shranjevanje. Skrbnik za varstvo podatkov vam bo posredoval podatke o shranjenih podatkih.

Izjava o varstvu podatkov za uporabo storitve Google Analytics
Ta spletna stran uporablja storitve spletne analitike Google Analytics (Google Inc., 1600 AmphitheaterParkway, MountainView, CA, 94043, ZDA). Google Analytics uporablja tako imenovane piškotke, ki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene na računalniku in ki omogočajo analizo uporabe vaše spletne strani. Podatki, ki jih ustvarijo piškotki v zvezi z uporabo spletne strani, se praviloma posredujejo Googlovemu strežniku v Združenih državah in se tam shranijo.

Če je za to spletno mesto aktivirana anonimizacija IP, se bo vaš IP naslov okrajšal s strani Googla za vse države članice Evropske unije ali za države, ki so podpisnice Sporazuma o evropskem gospodarskem prostoru. Samo izjemoma se poln IP naslov posreduje Googlovemu strežniku v Združenih državah in se tam okrajša. Google te podatke uporablja v imenu upravljavca te spletne strani, da bi analiziral vašo uporabo spletne strani, sestavil poročila o dejavnostih spletne strani in ponudil dodatne storitve upravitelju spletne strani v zvezi z uporabo spletne strani in interneta. IP naslov, ki ga vaš brskalnik sporoči kot del storitve Google Analytics, ni povezan z drugimi podatki, ki jih je izvedel Google.

Shranjevanje piškotkov lahko preprečite s spremembo nastavitev v brskalniku; vendar vas prosimo, da upoštevate, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v celoti. Poleg tega lahko preprečite zbiranje podatkov, ki jih ustvari piškotek v zvezi z vašo uporabo spletne strani (vključno z vašim IP naslovom), ter obdelavo teh podatkov s strani Googla, tako da prenesete in namestite vtičnik brskalnika, ki je na voljo na tej povezavi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Izjava o varstvu podatkov za uporabo storitve Google Analytics Remarketing
Naša spletna stran uporablja Googlovo tehnologijo za »ponovno targetiranje« (Google Inc., 1600 AmphitheaterParkway,MountainView, CA, 94043, ZDA). To nam omogoča, da obiskovalce na naši spletni strani nagovorimo individualno z uporabo oglasov, prilagojenih njihovim interesom. Oglasi so tako prikazani na podlagi analize piškotkov zgodovine vaše uporabe in navad spletnega brskanja. Kolikor nam je znano, v tem procesu niso shranjeni nobeni osebni podatki. Zaradi tega je shranjen piškotek, ki zbira anonimne podatke v interesu uporabnika, s čimer omogoči personalizacijo oglasov namenjenih njemu. Ti piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v računalniku ali na mobilni napravi.
Uporabo piškotkov za »ponovno targetiranje« lahko trajno preprečite, tako da izključite Googlov interesno zaznamovan oglas: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Dodatne podatke in predpise o varstvu podatkov najdete v Googlovi izjavi o zaščiti podatkov na: http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Informacije, brisanje, blokiranje
V vsakem trenutku imate pravico do brezplačnega obveščanja o shranjevanju vaših osebnih podatkov, od kod ti podatki prihajajo in kdo jih prejme, kot tudi o razlogu za njihovo obdelavo, pa tudi pravico do popravka, blokiranja ali brisanja podatkov. Za vsa vprašanja povezana z osebnimi podatki, nas lahko kadarkoli kontaktirate na naslovu, navedenem v pravnem obvestilu.

Kontakt
Vaše zaupanje nam je pomembno, zato smo vam vedno na voljo v kolikor imate dvome glede obdelave vaših osebnih podatkov. Če imate kakršna koli vprašanja, na katera ta izjava o zaščiti podatkov ni odgovorila, ali če bi želeli podrobnejše informacije, se obrnite na našega zastopnika za varstvo podatkov.

Silvija Karmuzel, Titova cesta 8, 2000 Maribor
Email: privacy.si@msg-life.com

Področje uporabe
Ta izjava o varstvu podatkov velja za vse spletne strani, za katere so odgovorna zgoraj omenjena podjetja msg life.
Spletne strani morda vsebujejo povezave do spletnih strani drugih podjetij. Ta izjava ne velja za spletne strani tretjih oseb.

Trenutni status izjave o varstvu podatkov
Ta izjava o varstvu podatkov velja v svoji sedanji obliki z dne 16. decembra 2016. Izboljšave te izjave bodo objavljene tukaj in se bodo uporabljale od ustreznega datuma objave.

KONTAKTNI OBRAZEC